Alle diensten

Pixel Like ontwikkelt websites, klein en groot: portfolio’s, landingspages en informatieve, pakkende websites. Ik bied jou een volledige service aan van design tot realisatie van jouw website. Mijn sites bouw ik in het CMS WordPress zodat jij, na oplevering van de site, zelf de regie over jouw website hebt. Je kunt op een eenvoudige manier content wijzigen, verwijderen of toevoegen.

01

Website
laten maken

Een website laten maken doe ik op basis van jouw wensen en eisen; je krijgt een website ontwerp op maat. Ik adviseer je graag over alle mogelijkheden. Als webdesigner en WordPress developer ontwikkel ik responsive websites, die op alle apparaten goed worden weergegeven, afgestemd op jouw wensen. Kies uit één van de websitepakketten van Pixel Like of vraag een offerte aan die is afgestemd op jouw specifieke wensen.

Meer informatie

02

Advies over jouw
huidige website

Heb jij al een (zelfgemaakte) website, maar heb je geconstateerd dat hij wel wat verbetering kan gebruiken, zodat hij weer optimaal aansluit op jouw doel? Ik help je graag met het opstellen van een overzichtelijk verslag waarin verbeterpunten staan voor jouw website. Hierin geef ik niet alleen advies, maar ik laat je ook zien hoe jij je website zelf kunt optimaliseren.

Meer informatie

03

Aanvullende
media-uitingen

Bij de uitwerking van jouw online media-uiting is een passende vormgeving en lay-out van groot belang. Een consequent doorgevoerde huisstijl bevordert de zichtbaarheid en hiermee de gewenste identiteit, het imago, van jouw bedrijf. Pixel Like ontwerpt naast websites ook diverse andere communicatiemiddelen voor jouw bedrijf zoals een logo of visitekaartjes. Neem contact op voor meer informatie zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken.

Neem contact op