Waar ben je
naar op zoek?

Waar ben je naar op zoek? Webbureau Pixel Like uit Hillegom helpt jou, als ondernemer uit de Bollenstreek, aan een nieuwe WordPress website op maat, een online leeromgeving of misschien heb jij eerst behoefte aan een logo en huisstijl.

Ben jij een zelfstandige of freelancer die op zoek is naar een toffe website als digitaal visitekaartje? Val jij onder het MKB en wil je een uitgebreide website of webshop die veel mogelijkheden biedt?

Ik help jou met een dienst op maat. Ik vertaal jouw wensen naar het juiste product zodat jij jouw klanten kunt infomeren. Maar meer dan dat.

Jouw doelgroep ziet jouw diensten of jouw producten op een website die volledig aansluit op jouw merk en huisstijl.

WordPress website of webshop

Je kunt zelf een website maken maar je kunt ook een website laten maken door een professional. Iemand die veel verstand heeft van WordPress als CMS en ook van alle verschillende soorten plug-ins. Iemand die een webdesign realiseert waar jij alleen maar van kunt dromen. Een maatwerk website inclusief webdesign; een site die technisch goed werkt en die goed gevonden wordt door Google.

Pixel Like uit Hillegom is zo’n WordPress specialist. Jouw website of webshop met Elementor webdesign ziet er fantastisch uit op zowel een groot als klein scherm; jouw website is responsive zodat de mobiele gebruiker ook een fijne gebruikservaring heeft.

In het kennismakingsgesprek en de briefing geef jij aan wat jouw wensen zijn. Wat is het doel van je website, hoeveel pagina’s wil je, welke extra’s mogen niet ontbreken op jouw nieuwe website. Wil je een nieuwsbriefkoppeling of een chatfunctie vanaf de homepage? Al jouw wensen verwerk ik in het ontwerp en na akkoord bouw ik de website.

Website met webteksten (seo pakket)

Een website is meer dan online aanwezig zijn. Een website is een verlengstuk van je organisatie of merk; het laat zien wie jij bent en wat je jouw doelgroep biedt.

Voor welk probleem bied jij de oplossing? De lay-out en vormgeving, het design, van je website is stap 1. Stap 2 is de content voor je website. Die bestaat uit tekst en afbeeldingen. De afbeeldingen versterken de teksten, maar de teksten zorgen voor het geven van informatie en, als ze goed geschreven zijn, zorgen ze voor een hogere plaats in de zoekresultaten van Google. De teksten worden geschreven op basis van een zoekwoordenonderzoek en een kort interview of vragenlijst.

Online leeromgeving

Een online leeromgeving. Wanneer zet je die in? Is een online leeromgeving alleen van toegevoegde waarde voor trainers en coaches die hun werkproces digitaal willen aanbieden? Het antwoord op deze vraag is “nee”.

Een online leeromgeving is voor veel meer ondernemers een interessante aanvulling op hun diensten; het scheelt veel tijd en genereert passief inkomen. Maar jouw klant zal dit extra aanbod naast jouw andere diensten vooral als waardevol ervaren. En je zet jezelf neer als autoriteit; je bent een expert met een eigen leeromgeving om jouw kennis te delen, te informeren of te trainen. Dat straalt vertrouwen uit.

Wist je dat...

Om starters en stichtingen een stukje op weg te helpen ik speciale prijzen hanteer. Neem contact op om de mogelijkheden voor jou te bespreken.

Huisstijl/logo

Ben jij een startende ondernemer of freelancer? Je bent druk bezig met de opzet van je bedrijf. Hoe maak je jezelf zichtbaar? En nog belangrijker, hoe zorg je ervoor dat mensen jouw merk herkennen?

Dat gaat door middel van een logo en bijpassende huisstijl. Jouw unieke logo laat zien wie je bent en waar je voor staat. Dat gebeurt op basis van de door jou gekozen kleuren, afbeeldingen en lettertypes. Jouw logo, dat ik helemaal naar wens voor je ontwerp, is de basis voor je huisstijl. Hierbij moet je denken aan alle uitingen waarmee jij communiceert: van e-mailfooter tot brief, visitekaartje of Powerpoint presentatie.

Alles wordt in dezelfde lijn doorgevoerd zowel online als offline. Jouw logo zal niet snel worden vergeten!

website-onderhoud en
hosting

Website-onderhoud

Na oplevering van je website ben je heel blij met wat er staat. Maar daar stopt het niet. Een website heeft onderhoud nodig zodat hij blijft functioneren zoals hij moet functioneren. Maar dat niet alleen; jouw website wil je ook up to date houden wat betreft de geïnstalleerde plug-ins. Jij wilt toch ook dat jouw website draait volgens de nieuwste technieken zodat hij snel blijft en technisch goed werkt?

Daarnaast is het heel belangrijk om updates uit te voeren zodat je geen achterdeurtje openzet voor eventuele hackers.

Hosting

Wat betekent hosting? Als je een website laat maken dan heb je ruimte/opslag nodig voor het online plaatsen van je website. Jouw website kan ik voor je hosten zodat jij er geen omkijken naar hebt. Ik plaats jouw site bij mij op een server; in feite huur jij een stukje opslag. Je betaalt een vast bedrag per jaar en meer hoef jij niet te doen. Dat doe ik voor je. Een stukje extra service die ik jou graag geef.

Wist je dat...

Ik altijd meer lever dan wat jij vraagt! Dat is een stukje persoonlijke service van mij aan jou. Dat is wat Pixel Like uit Hillegom uniek maakt als webbureau.

Flexibele werktijden

Ik ben een freelance webdesigner en bepaal zelf mijn werktijden. Geen beperking door een negen-tot-vijfmentaliteit.

Jij hebt veel vrijheid

Dankzij Elementor heb jij veel mogelijkheden voor je website. Na livegang van jouw site heb je veel optimalisatiemogelijkheden.

Laagdrempelig

Pixel Like is Twan, Twan is Pixel Like. Geen ruis op de lijn of miscommunicatie tussen verschillende afdelingen.

Top kwaliteit!

Ik lever geen andere kwaliteit dan top kwaliteit. Meer dan tevreden klanten is mijn doel.

Offerte
aanvragen

Over welke dienst gaat het?

Vul je contact gegevens

Geef eventueel nog bijzonderheden aan

Pixel Like is per 30 april gestopt!

Bij vragen of wensen kun je terecht bij Get Big. Nick van Get Big helpt je graag verder bij jouw (toekomstige) website.