Vragen?

Neem
contact op

Meest gestelde vragen

Tarieven nieuwe website en aanvullende diensten

Ik bied twee verschillende pakketten aan. De prijs van een basispakket is vanaf €697. Een website op maat heeft als startprijs €1400.

Ik bouw al mijn websites in het gebruiksvriendelijke CMS WordPress. Hierin kun je na livegang van de website heel eenvoudig zelf aanpassingen doen. Een basis website bied ik aan vanaf €697. Een website volledig op maat is er vanaf €1400. Hierbij is het ontwerp volledig gepersonaliseerd en niet op basis van een standaard ontwerp.

Voor een maatwerk website, die ik helemaal ontwerp en bouw op basis van jouw wensen, is de startprijs €1400. Op basis van de hoeveelheid pagina’s, de complexiteit en eventuele extra mogelijkheden maak ik een offerte op maat.

Een basispakket start bij €697, een website op maat bij €1400 en daarnaast bied ik een SEO pakket (website en SEO teksten) aan vanaf €1070.

Een wekelijks onderhoudspakket kost €240 per jaar en een bonuspakket €250 per maand. Dit laatste pakket is een pakket dat je af kunt nemen als je een SEO pakket hebt afgenomen. Je krijgt dan ondersteuning en updates op technisch en SEO vlak.

Ik bied een wekelijks onderhoudspakket aan voor €240 per jaar

Een logodesign kan ik al realiseren vanaf €197. Afhankelijk van je wensen en budget verschilt deze prijs.

De prijzen van het laten ontwerpen van je huisstijl is afhankelijk van je wensen. Welke producten wil je laten ontwerpen (bijvoorbeeld een visitekaartje, logo en Powerpoint) en wat is je budget? Hoe meer je te besteden hebt hoe meer uren ik heb voor het uitdenken van een goed concept.

Het traject De Online Coach kost €2997. Hiervoor krijg je een online leeromgeving gerealiseerd in WordPress, 5 coaching- en consultingsessies met een videocoach die je begeleidt in het opzetten van een online leeromgeving. Ook krijg je toegang op het platform ‘De Online Coach’ met verschillende modules die gaan over het opzetten van je eigen online leeromgeving.

Een bonuspakket kun je afsluiten nadat je een SEO pakket hebt afgenomen en het kost €250 per maand. Hiervoor doen we op zowel technisch als SEO vlak updates en onderhoud zodat je website goed vindbaar is en blijft en ook technisch goed werkt

Je kunt bij mij je website hosten voor €10 per maand. Hiervoor krijg je hosting en beheer ik jouw C-panel. Als je vragen hebt kun je met mij communiceren en dan ga ik vervolgens met de provider voor je in overleg.

Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik hier

Contact met mij opnemen? Hier staan mijn contactgegevens; ik maak graag kennis met je!

Technische specificaties website

Ik bouw mijn websites in het CMS WordPress. Dit is een heel gebruiksvriendelijk CMS en het biedt ontzettend veel mogelijkheden.

Na de oplevering van jouw website laat ik je zien hoe alles werkt. Uiteraard kun je me, ook na livegang van de website, altijd bellen in geval van vragen.

Elementor is makkelijk in gebruik en op een duidelijke manier opgebouwd waardoor jij na oplevering van de website zelf eenvoudig aanpassingen kunt doen. Je klikt bijvoorbeeld op het tekstelement en kunt het dan bewerken. Ook kun je kleine aanpassingen qua stijl door bijvoorbeeld een kleur te veranderen en een element te verplaatsen door hem naar een andere positie te slepen.

Als ik gebruik maak van Elementor in jouw website dan leg ik je na oplevering via een call alles uit zodat je weet hoe het werkt. Ik neem deze uitleg voor je op zodat je hem altijd kunt terugkijken. 

Elk bedrijf wil hoog eindigen in de zoekresultaten van Google. Hoe eindig je hoog in die resultaten? Dat is afhankelijk van heel veel kleine elementen samen. De site moet bijvoorbeeld technisch goed werken, geen errors geven en de site moet snel laden. Maar ook de tekst op je website is van groot belang voor een hoge ranking. Als je goed vindbaar wilt zijn moet je je website op alle vlakken optimaliseren, dat heet SEO en dat staat voor Search Engine Optimization. Staat op elke pagina voldoende uniek geschreven content? Heb je de meta gegevens ingevuld in het CMS? Dit zijn slechts een paar voorbeelden.

Je kunt hier klikken voor een download met SEO tips

Ik optimaliseer jouw website op alle mogelijke punten in het CMS. Ik zorg dat je site snel laadt, geen errors geeft, dat de afbeeldingen niet te groot zijn, dat de juiste plug-ins worden gebruikt en goed worden ingesteld.

Het grootste gedeelte van de website op het web is gemaakt in WordPress. Hierdoor blijft WordPress en externe partijen zich snel ontwikkelen voor WordPress websites waardoor de kennis en mogelijkheden als maar groter wordt. Maar ook hackers zijn daarom bekender met WordPress.

Het is daarom belangrijk dat je weet wat je doet als je een WordPress website ontwikkeld. Ik neem standaard de nodige basismaatregelen voor de beveiliging van je website. Daarnaast kun je ook nog extra beveiligingsmaatregelen afnemen die zullen worden uitgevoerd door WordPress beveiliging specialisten.

Website nodig?

Stap 1 is goed helder hebben wat het doel is van je website. Stap 2 is op zoek gaan naar een goede webdesigner en -bouwer die verstand van zaken heeft en die met je meedenkt. Neem contact met me op, ik bespreek graag alle mogelijkheden.

Twan is jouw man! Ik ben een professionele webdesigner en -bouwer en heb al voor veel klanten mooie websites mogen bouwen. Ik kan zelfs een online leeromgeving voor je bouwen. Neem contact met me op, ik bied je veel mogelijkheden en zorg ervoor dat jij een hele gave website krijgt die jouw doelgroep aanspreekt

Je kunt uiteraard zelf een website bouwen, maar vergeet niet dat een website ontwerpen en bouwen een vak is. Omdat je zelf niet dagelijks een website bouwt gaat er veel tijd in zitten die je van tevoren niet hebt voorzien en ontbreekt de kennis over alle mogelijkheden. Wil je echt een goede website waarvan jouw doelgroep heel blij wordt? Laat mij dan jouw website bouwen. Ik beloof je dat het de investering waard is. Ik bied al vanaf €697 een website aan

Als jij op zoek bent naar een nieuwe website dan zul je merken dat er heel veel mogelijk is. Het is goed om als uitgangspunt te nemen: “Wat is goed en passend voor mijn bedrijf en wat past bij mijn visie?” Ik kan je daarin adviseren en denk graag met je mee over alle mogelijkheden. Neem contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Het aantal pagina’s bepaal jij zelf. Een website bestaat gemiddeld uit vijf tot tien verschillende pagina’s. Hierbij zijn de vaste pagina’s de homepage, een ‘over mij’ pagina en een contactpagina. De website bestaat verder uit pagina’s zoals een portfolio-, blog- of dienstenpagina’s. Een website die bestaat uit slechts één pagina, een zogenaamde one-pager, raad ik af. Hij ziet er mooi uit maar hij is niet goed voor je online vindbaarheid. Een website die uit meerdere pagina’s bestaat kun je wel goed optimaliseren zodat je website goed gevonden wordt door Google. Je kunt op mijn dienstenpagina alle mogelijkheden voor een nieuwe website vinden.

Jazeker, alle websites zijn geschikt voor alle soorten apparaten en werken perfect.

Dat is afhankelijk van het soort pakket dat je kiest. Bij een basispakket krijg je één feedbackronde, bij een website op maat krijg je twee feedbackrondes op het ontwerp en één op de realisatie

Bij het basispakket realiseer ik jouw website op basis van een template (standaard ontwerp). Bij een website op maat krijg je een website met een eigen ontwerp dat volledig aansluit op jouw wensen

Werkwijze Pixel Like

In het kennismakingsgesprek stel ik jou een aantal vragen en samen bepalen we welk soort websitepakket het beste past bij jou. Vervolgens ga ik aan de slag met het ontwerp en daarna bouw en realiseer ik de website in WordPress.

Het is heel belangrijk dat ik weet wat het doel is van jouw website. Uiteraard wil ik ook graag weten welke uitstraling de website moet krijgen en wat jouw verdere wensen zijn. Ook wil ik graag weten welke extra mogelijkheden de website eventueel moet hebben. In ons kennismakingsgesprek leg ik alles aan je uit.

Weet je dit nog niet precies? Geen zorgen, in ons kennismakingsgesprek gaan we sparren en komen we er vanzelf achter wat je echt wilt en wat het beste is voor jouw bedrijf.

Jazeker, dat kan! Ik verzorg het hele traject voor je, van ontwerp tot oplevering en livegang. En zelfs dan stopt het niet als jij dat wilt. Ik bied namelijk een wekelijks onderhoudspakket aan.

Offerte
aanvragen

Over welke dienst gaat het?

Vul je contact gegevens

Geef eventueel nog bijzonderheden aan

Pixel Like is per 30 april gestopt!

Bij vragen of wensen kun je terecht bij Get Big. Nick van Get Big helpt je graag verder bij jouw (toekomstige) website.