trots op
elke klant

Een website is je online visitekaartje en zet jouw bedrijf online in de etalage. Maar het is meer dan dat. Het is naast een mooie presentatie van je bedrijf of merk ook een tool om goed vindbaar te zijn in de resultaten van Google. Een essentieel onderdeel van je online communicatie. Als jouw website representatief is en op SEO vlak geoptimaliseerd is zal jouw website conversies opleveren. Jouw doelgroep weet jou te vinden en vindt de informatie die zij zoekt. Of de oplossing voor het probleem.

Bekijk hieronder eerder gemaakt werk van mij. Ik heb voor veel verschillende bedrijven en merken verschillende soorten projecten mogen doen. Een goede online media-uiting is ook voor jouw bedrijf onmisbaar.

Wil jij ook klant worden van Pixel Like en jouw naam toevoegen aan dit portfolio? Bel me op en we bespreken de mogelijkheden die ik zie voor jouw bedrijf.

Andriessen Expertise

AE wilde drie op maat gemaakte websites die hetzelfde eruit zagen maar toch onderscheidend van elkaar waren doormiddel van kleur gebruik.

Het hoofddoel van de websites is om bezoekers te informeren over het bedrijf, de diensten, het laatste nieuws en om bezoekers de gelegenheid te geven contact op te nemen via de websites. Daarnaast is het doel om potentiële nieuwe medewerkers te werven.

Bekijk project

Ombudsman Aanbesteding

De wens van OMA was om hun Google forms om te zetten in een website waar mensen advies kunnen aanschaffen en indienen. Omdat OMA de eerste vraag gratis wilt aanbieden heb ik een knop ontwikkeld waarmee bezoekers eenmalig een gratis vraag kunnen aanvragen.

Bekijk project

Alma Filmproducties

Voor de Alma Filmproductie website heb ik een op maat gemaakte website ontwikkeld. In de designfase zijn we eerst gaan kijken naar de wensen van Alex (de klant). Conclusie: hij wilde gemakkelijk en snel aanpassingen kunnen doen aan zijn website en er weer trots op kunnen zijn (spoiler, dit is goed gelukt!). Daarnaast heb ik gekeken naar de gebruiksvriendelijkheid en heb ik op subtiele wijze zijn huisstijl doorgevoerd door de rode cirkel uit zijn logo door te voeren op de website.

Bekijk project

Ikauros

Om de stichting Ikauros die zich inzet voor stress onder jongeren te helpen heb ik voor hun een gratis op maat gemaakte website, logo, visitekaartje, en powerpoint gemaakt. Het logo verwijst naar de Griekse mythologie Icarus. De website is verdeeld in drie kleuren: de pagina’s in het blauw zijn gericht op instellingen, geel op jongeren en de pagina’s in de mind kleur zijn voor beiden doelgroepen.

Bekijk project

Stichting Retourschip

Stichting Retourschip is een stichting dat geld doneert aan andere goede doelen. Voor hun was het belangrijk dat de website overzichtelijk was, aantrekkelijk eruit zag en dat de gebruiker gemakkelijk een formulier kon invullen. Vervolgens moesten de ingevulde formulieren overzichtelijk op één plek worden verzameld en moest er een systeem komen waarmee ze gemakkelijk konden werken. Zodra iemand nu een formulier invult wordt deze in een overzicht opgeslagen en kan Stichting Retourschip gemakkelijk met verschillend personeel aanvragen goedkeuren of afkeuren en opmerkingen bij plaatsen voor andere collega’s.

Bekijk project

Letters & meer

Danielle vond dat haar oude website wel een opfrisbeurt kon gebruiken maar had geen idee wat ze anders wilde. Aan mij de taak om een website te ontwerpen die echt bij haar paste, binnen haar huisstijl. Volgens Danielle zeker gelukt!

Bekijk project

Kirsten de Roo

Kirsten de Roo helpt al jarenlang ondernemers met het laten groeien van hun bedrijf, waarbij het inzetten van de juiste mensen op de juiste plek centraal staat. Samen met haar klanten brengt ze in kaart welke mensen haar klanten nodig hebben om hun ambities te realiseren en wat nodig is om deze mensen vanaf dag één te binden.

Ze wilde graag dat potentiële klanten ook via haar website haar gratis training aanschaffen en mensen een goede indruk van haar kregen. Zo gezegd, zo gedaan!

Bekijk project

Tree Wise

Tree Wise is een jong bedrijf die nog een gehele huisstijl met website nodig had. Omdat de naam engels is was het belangrijk dat het logo goed uitbeelden dat het over bomen ging. De bladeren van de boom heb ik doorgevoerd als basis voor de huisstijl van Tree Wise. Eric (de klant) wist van te voren al goed wat hij wilde met zijn website maar aan mij de taak om zijn wensen vorm te geven in een sterk design.

Bekijk project

Offerte
aanvragen

Over welke dienst gaat het?

Vul je contact gegevens

Geef eventueel nog bijzonderheden aan

Pixel Like is per 30 april gestopt!

Bij vragen of wensen kun je terecht bij Get Big. Nick van Get Big helpt je graag verder bij jouw (toekomstige) website.