Het webdesign bureau van Hillegom

Wij, Twan en Danielle, webdesigner en tekstschrijver, werken nauw samen. Door de combinatie van onze specialisaties bieden wij jou een op maat gemaakte, catchy, informatieve en online goed vindbare website. Je kiest na ontvangst van de offerte voor één van onze drie pakketten en wij gaan voor je aan de slag. De lijnen zijn kort dus we kunnen snel schakelen. Pixel Like en Letters & meer bieden jou een top werkende en online goed vindbare site!

Je hebt een nieuwe website nodig compleet opgeleverd met nieuwe teksten. Bij welk bureau kun je terecht voor deze totaaloplossing? Er zijn heel veel webbureaus die een nieuwe, professionele en catchy website kunnen maken. Je gaat om de tafel zitten met de web developer, je vertelt jouw eisen en wensen en hij gaat vervolgens aan de slag met het door jou goedgekeurde ontwerp en bouwt de site voor jou. En dan heb je de website die je wenste alleen mist er nog wat. Content. Tekstschrijvers zijn ook in alle soorten en maten. Dus na het zoeken en vinden van het geschikte webbureau moet je op zoek naar een tekstschrijver.

Tussenkopje

Hoe fijn is het als je naar een bureau gaat waar zowel je site wordt ontworpen/gebouwd en waar alle content wordt verzorgd? Pixel Like en Letters & meer bieden jou dit totaalpakket. Een mooie combinatie van web & tekst die niet vaak wordt aangeboden. Het design en de content worden op deze manier optimaal op elkaar afgestemd.

Wat krijg je bij dit bonuspakket:

Waar kan ik jou bij helpen?

Kies jouw dienst of product

Flexibele werktijden

Ik ben een freelance webdesigner en bepaal zelf mijn werktijden. Geen beperking door een negen-tot-vijfmentaliteit.

Jij hebt veel vrijheid

Dankzij Elementor heb jij veel mogelijkheden voor je website. Na livegang van jouw site heb je veel optimalisatiemogelijkheden.

Laagdrempelig

Pixel Like is Twan, Twan is Pixel Like. Geen ruis op de lijn of miscommunicatie tussen verschillende afdelingen.

Top kwaliteit!

Ik lever geen andere kwaliteit dan top kwaliteit. Meer dan tevreden klanten is mijn doel.

Offerte
aanvragen

Over welke dienst gaat het?

Vul je contact gegevens

Geef eventueel nog bijzonderheden aan