fbpx
Website advies | Pixel Like

Website advies voor
een betere website

Verbeter jouw website op basis van mijn website advies. Met dit advies op maat verbeter jij jouw zelfgemaakte of al bestaande website, afgestemd op jouw doelgroep. Veel mensen bouwen tegenwoordig zelf hun website op platformen zoals bijvoorbeeld Wix, maar ondanks dat je op een eenvoudige manier een mooie website hebt is de UX vaak erg slecht. Ook zijn deze websites vaak niet overzichtelijk of goed leesbaar. Ik geef jou advies op het gebied van UXD, functionaliteit, leesbaarheid, overzicht en vormgeving (past het ontwerp bij jouw huisstijl of sfeer die jij wilt uitstralen als bedrijf?).

De inhoud van het website advies

Het website advies presenteer ik in een overzichtelijk verslag waarin niet alleen de punten staan die aandacht nodig hebben, maar ook hoe jij deze zelf kunt verbeteren. Als het nodig is, ontwerp ik voorbeeldjes van een goed ontwerp zodat jij een beeld krijgt van de visuele oplossing. Dit onderdeel geef ik je aan de hand van meerdere screenshots. Ik beveel je aan om jouw website door mij of een andere specialist te laten checken, als je deze zelf hebt gemaakt.

Website optimalisatie | Pixel Like

Waarom is website advies nodig?

Zoals eerder aangegeven is het bouwen van een mooie website iets anders dan het bouwen van een goede website die aansluit op jouw wensen en die jouw doelgroep aanspreekt. De mogelijkheid dat iedereen, zelfs zonder ervaring, een mooie website kan maken lijkt top. Maar vaak mis je in dat geval nog wel de kennis om een website zo te maken dat jouw specifieke doel wordt bereikt. Het belang van een goed webdesign wordt vaak onderschat. Gelukkig zijn er specialisten zoals ik die jou kunnen helpen.

De voordelen van webdesign advies

Ik begrijp, als ondernemer, dat je niet teveel geld wilt uitgeven aan het laten bouwen van een website. Dankzij mijn website advies creƫer jij een goede website voor weinig geld, omdat jij zelf aan de slag gaat in plaats van dat ik dat voor je doe. Ook is het webdesign advies dat ik jou geef bedoelt om je te helpen met het bouwen van een goede website; niet om vervolgens een website aan jou te verkopen. Wil je na mijn website advies jouw website wel opnieuw laten maken? Dan mag je bij Pixel Like jouw website laten maken met de kosten van het website advies als korting op je totaalprijs. Wel zo eerlijk, toch?

Offerte aanvragen

Denk je dat alleen website advies niet voldoende is om jouw gestelde doelen te bereiken? Dan kan ik samen met jou een hele nieuwe website ontwerpen en bouwen, afgestemd op jouw doelgroep, wensen en doelen. Dit bouw ik in het CMS WordPress zodat jij altijd en op ieder moment zelf de content van jouw website kunt updaten. Neem dan contact met me op of vraag een offerte aan.

Bekijk de diensten

webdesign | Pixel Like