fbpx
webdesign | Pixel Like

Website laten maken

Een website laten maken kan op basis van twee manieren: op maat of met behulp van een template. Ik adviseer je graag welke optie voor jou het meest geschikt is. Als webdesigner en WordPress developer ontwikkel ik responsive websites, die op alle apparaten goed worden weergegeven, afgestemd op jouw wensen. Kies uit één van de websitepakketten van Pixel Like of vraag een offerte aan die is afgestemd op jouw specifieke wensen.

Waarom een website laten maken?

Een goede website laten maken kan duur zijn. Waarom zou je een website laten maken als je met een gratis template ook heel ver komt? Veel mensen denken zo en dat is logisch als je geen ervaring hebt met wat een website een goede website maakt. Een eigen website maken is een passende optie als je weinig budget hebt en toch een beetje technisch bent aangelegd. In mijn ogen, als specialist uit het vak, zijn er toch een aantal punten waardoor je beter kunt investeren in een goede website gemaakt door een professional.

Het maken van een eigen website kost veel tijd. Tijd die jij beter kunt besteden aan de werkzaamheden binnen jouw eigen bedrijf. Vaak lijken templates in bijvoorbeeld WordPress een goedkope en gemakkelijke optie, maar je bent vaak erg beperkt. Ook is de kans groot dat je niet het professionele eindresultaat krijgt waarop je wel had gehoopt.

In het proces ga je tegen problemen of bugs aanlopen waar je zonder specifieke technische kennis een oplossing voor moet gaan bedenken. In sommige gevallen kom je er niet uit en laat je het erbij, tot ergernis van je websitebezoekers. Dat moet je altijd zien te voorkomen. Of je schakelt alsnog een professional in. Diegene moet dan, vaak in slecht geschreven code, aanpassingen doen. Dat kost extra tijd en dus geld.

Daarnaast betaal je elke maand een x bedrag aan een hostingpartij om je website online te hebben staan. Deze kosten zijn voor zowel de persoon die zijn eigen website maakt als de persoon die zijn website laat maken altijd hetzelfde. Dan betaal je toch liever maandelijks voor een goede website die werkt dan voor een middelmatige website die jezelf in elkaar hebt gezet?

Waarom Pixel Like?

Ik bouw websites in WordPress. WordPress is het meest gebruikte CMS (content management system) van de wereld. Hierdoor is het zelfs voor personen zonder enige technische kennis mogelijk content op de website aanpassingen te doen. Ook is WordPress voor iedereen toegankelijk. Veel bedrijven werken met dit systeem en in geval van vragen staat het internet vol met slimme oplossingen. Uiteraard zijn er ook bedrijven die werken met hun zelf gebouwde/ontwikkelde CMS. Die zijn soms even gebruiksvriendelijk als WordPress en misschien zelfs goedkoper. Maar een groot nadeel is dat je verplicht bent om klant bij die partij te blijven. Doordat jouw website dat specifieke CMS gebruikt ben je afhankelijk van hun diensten en is de stap om over te stappen groot, gecompliceerd en duur omdat een website dan volledig opnieuw gebouwd moet worden.

Waarom Pixel Like

Pixel Like is niet uniek omdat met WordPress wordt gewerkt. Zoals al eerder gezegd, veel bedrijven werken met WordPress. Wat Pixel Like wel uniek maakt is de manier van communiceren en de geleverde service. Veel bedrijven kunnen goed sites bouwen maar de communicatie binnen elk bedrijf is anders. Ik ben van mening dat een goede communicatie de sleutel is voor een goed eindproduct. Pixel Like bestaat uit één persoon en dat ben ik: Twan. Wanneer jij jouw idee pitcht bij mij, ben ik degene die hem gaat uitwerken, aan jou voorlegt en de feedback verwerkt. Hierdoor weet ik precies wat jij wilt. Geen tussenkomst van een manager die jouw idee moet overdragen aan een uitvoerende. De lijn is kort en ik schakel dus snel. Ook wanneer jij iets aan te merken hebt bespreek je dit met mij; ik ben verantwoordelijk voor jouw product. Ik ben jouw man; transparanter en makkelijker kan het niet.

Ik communiceer het liefst in een informele setting. Geen zakelijke afstandelijke mailtjes maar een snel informeel Whatsappje (of natuurlijk een professioneel maar informeel mailtje).

Door de niet-afstandelijke en informele communicatie voelen we ons op ons gemak om eerlijk naar elkaar te kunnen zijn zodat we het beste resultaat behalen.

Doordat alle verantwoordelijkheid bij mij ligt ben ik volledig verantwoordelijk voor jouw product. Dit leidt tot betere resultaten dan bij een werkwijze waarbij meerdere mensen verantwoordelijk zijn voor ieder een eigen onderdeel van het project, maar waar uiteindelijk niemand verantwoordelijk is voor alles en de overview mist.

Iemand die streeft naar een goed product is iemand die gepassioneerd is en een voldoende dosis perfectionisme heeft. Dit is wat je bij Pixel Like ook kunt verwachten. Ik ben niet iemand die voor het snelle en makkelijke geld gaat; ik ga voor de mogelijkheden die ervoor zorgen dat ik iedere keer weer een top project neer kan zetten. Ik verkoop geen goedkope websites waar ik zo kort mogelijk aan hoef te zitten. Ik probeer altijd zoveel mogelijk eruit te halen binnen het beschikbare budget.

Praktische informatie

Websites worden altijd in WordPress gebouwd, waardoor jij op een makkelijke manier content kunt aanpassen, toevoegen of verwijderen. De websites worden zo gebouwd dat je mijn hulp na livegang van de site niet meer nodig hebt. Wanneer dit toch nodig is, ben ik altijd bereikbaar. Je kunt kiezen voor een websitepakket van Pixel Like maar je kunt ook een offerte aanvragen als je specifieke wensen hebt en een offerte op maat wilt.

Neem contact op