Waarom een website/webshop laten maken door Pixel Like?

Een nieuwe website laat je maken door een professional zodat je er zelf geen omkijken naar hebt. Je zoekt een webbureau met voldoende kennis en ervaring om jouw wensen om te zetten naar een website die goed gevonden wordt in Google en die jouw doelgroep aanspreekt.

Pixel Like is een bureau dat garant staat voor eerlijke prijzen en transparantie. Twan denkt met je mee en geeft met zijn positieve energie jouw website die extra sprankeling.

Ik bied jou twee websitepakketten:

Wil je een website compleet met tekst? Kies dan voor een SEO pakket

Flexibele werktijden

Een technisch probleem? Stuur mij een bericht en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om je te helpen

Veel mogelijkheden

Ik bied jou veel verschillende diensten: een website op maat, een online leeromgeving maar ook het ontwerp van logo of huisstijl

Laagdrempelig

Mijn manier van communiceren is heel informeel en toegankelijk; elke ondernemer is welkom bij mij.

Top kwaliteit!

Ik werk liever twee weken aan één project dan elke dag een website moeten opleveren. Massaproductie gaat ten koste van de kwaliteit waar ik voor sta.

Graag een voorbeeld van een eerder gemaakt project?

Video afspelen

Graag een voorbeeld van een eerder gemaakt project?

Tof, maar wat kost een nieuwe website?

De kosten van een website zijn afhankelijk van jouw wensen. Voor iedereen, kleine of grote ondernemer, sta ik klaar.

Wil je een prijsindicatie? Bekijk mijn pakketten maar neem ook zeker contact met me op zodat ik een offerte op maat voor je kan maken.

Basispakket

Vanaf €697

Path 3 Copy

Website op maat

Vanaf €1400

Path 3 Copy

All-in-one pakket

Vanaf €1070

Path 3 Copy

Wist je dat...

Je een WordPress websites goed up to date moet blijven houden om geen achterdeurtjes voor hackers open te zetten. Het is van belang dat je jouw website goed onderhoudt en gebroken websites voorkomt.

Ik bied je een onderhoudspakket aan voor €20 per maand. Je sluit dit af voor de periode van een jaar. In dit pakket maak ik wekelijks een back-up en update van je website. Ook test ik de website op eventuele problemen die na een update kunnen ontstaan.

Twee weken voor het eind van het abonnement stuur ik je een bericht met de vraag of je wilt verlengen.

Veelgestelde vragen

Ik bied twee verschillende pakketten aan. De prijs van een basispakket is vanaf €697. Een website op maat heeft als startprijs €1400.

Ik bouw al mijn websites in het gebruiksvriendelijke CMS WordPress. Hierin kun je na livegang van de website heel eenvoudig zelf aanpassingen doen. Een basis website bied ik aan vanaf €697. Een website volledig op maat is er vanaf €1400. Hierbij is het ontwerp volledig gepersonaliseerd en niet op basis van een standaard ontwerp.

Voor een maatwerk website, die ik helemaal ontwerp en bouw op basis van jouw wensen, is de startprijs €1400. Op basis van de hoeveelheid pagina’s, de complexiteit en eventuele extra mogelijkheden maak ik een offerte op maat.

Ik bouw jouw site in het CMS WordPress. Dit ‘content management systeem’ is zeer gebruiksvriendelijk. Jij kunt zelf op een eenvoudige manier content aanpassen, toevoegen of verwijderen

Ik bied een wekelijks onderhoudspakket aan voor €20

Een bonuspakket kun je afsluiten nadat je een SEO pakket hebt afgenomen en het kost €250 per maand. Hiervoor doen we op zowel technisch als SEO vlak updates en onderhoud zodat je website goed vindbaar is en blijft en ook technisch goed werkt

Offerte
aanvragen

Over welke dienst gaat het?

Vul je contact gegevens

Geef eventueel nog bijzonderheden aan

Pixel Like is per 30 april gestopt!

Bij vragen of wensen kun je terecht bij Get Big. Nick van Get Big helpt je graag verder bij jouw (toekomstige) website.