De kracht van één man

De kracht van één man: Twan van Pixel Like. Jouw professionele SEO webbureau uit de Bollenstreek voor maatwerk projecten en diensten. Bij mij zijn jouw online uitingen in zeer goede en ervaren handen. Wat verzorg ik voor jou?

Ik werk samen met een vast team van professionals waardoor ik zoveel verschillende diensten kan aanbieden. Voordeel voor jou: ik regel alles voor je, ik huur eventuele andere experts in als ik jou een bepaalde dienst niet kan leveren maar die wel nodig is voor jouw aanvraag. De communicatie verloopt volledig via mij zodat je één aanspreekpunt hebt. Tenzij jij dat graag anders ziet natuurlijk. Ik werk heel secuur, denk met je mee zodat we samen het beste resultaat bereiken.

Pixel Like: webbureau uit Hillegom

Pixel Like is een webdesign bureau uit Hillegom dat zowel designs voor websites verzorgt als de realisatie ervan. Hiernaast ontwerp ik ook logo’s, banners en visitekaartjes. Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen van online media-uitingen in UX design, die gericht zijn op het gebruiksgemak voor jouw eindgebruiker, jouw klanten.

De ervaring
van anderen

Kirsten de Roo

Kirsten de Roo

5/5
Twan is inhoudelijk erg sterk en hij weet heel goed de wensen van zijn klant te vertalen naar het ontwerp wat hij maakt voor de website. Daarnaast is Twan sociaal en communicatief erg prettig in de omgang. Een hele sterke en, vaak ook, schaarse combinatie. Twan denk heel goed mee, reageert snel en levert een erg goed resultaat af. Ik ben heel blij met mijn nieuwe website. Bedankt Twan!

Felicia Lin

Felicia Lin

5/5
Twan is een zeer vakkundig webdesigner en developer met een hands-on mentaliteit! Mijn WIX website lag er uit en het was een heel drama. Gelukkig was Twan een ware held en realiseerde hij binnen een paar dagen een geüpdate versie van mijn oude website in een WordPress omgeving! Ik ben zó ontzettend blij met de nieuwe website. De website is zoveel sneller, het design is veel mooier en het is aangevuld met de meest recente content. Het contact met Twan verliep zeer soepel. Als hij iets veranderde wat de website bevorderde, dan hield hij mij hiervan op de hoogte. Daarnaast legde hij uit welke punten belangrijk zijn om op te letten bij een website – waar ik zelf nog geen verstand van had. Ook de nazorg was zeer professioneel. Tijdens een ZOOM meeting legde Twan mij uit hoe ik onderdelen op de website kon updaten en na afloop heeft hij ook een compact document voor mij opgesteld. Ik kan Twan van harte aanbevelen aan eenieder die toe is aan een WordPress website of aan een redesign!

Salvatore Xia

Salvatore's Home Bakery

5/5
Ik ben door Twan goed geholpen. Ik stuurde op zondag een bericht dat ik vast liep met mijn webshop en ik werd de volgende dag meteen geholpen. Hij zag de mankementen op mijn webshop en dat heeft hij vakkundig binnen 1,5 uur opgelost. Klasse!!

Maaike Klijberg

Stichting Retourschip

5/5
Twan is fijn om mee samen te werken, snel, professioneel, service gericht en oplossingsgericht.

Angelo Adriaensens

AA Repair

5/5
Topservice en werk op maat. Transparant en meedenkend, mijn favoriet bij css problemen op onze bedrijfswebsite. Hier zit je goed!

Bauke Joosten

Ikauros

5/5
Twan heb ik leren kennen via LinkedIn dankzij zijn verjaardag actie waarin hij een gratis redesign heeft weggegeven voor een website. Na het eerste gesprek was hij zo enthousiast dat hij zijn aanbod heeft uitgebreid naar een volledig nieuwe huisstijl, flyers, persoonlijke visitekaartjes, LinkedIn banner, logo’s PowerPointpresentatie template, een redesign van de website én implementatie van die website. Gedurende deze samenwerking heb ik Twan leren kennen als een vrolijke en sympathieke gast die altijd voor je klaar staat, die aan goede verwachtingsmanagement doet en net dat kleine beetje (of in ons geval, een boel) extra doet om ervoor te zorgen dat jij als klant tevreden bent. Voor ons is het belangrijkste dat de website onze twee doelgroepen aanspreekt, en dat lijkt zo te zijn. Twan heeft ons een perfecte start gegeven om onze dromen online uit te werken.

De Twan Touch voor toffe websites

Ik geef mijn klanten graag de Twan Touch mee; dat betekent dat ik meedenk, proactief ben en ook zo handel, heel eerlijk en transparant ben en daarnaast ben ik altijd vrolijk en positief ingesteld. Ik denk niet in problemen maar in oplossingen. Zit iets tegen? Dan probeer ik dat met een vleugje humor op te lossen zonder mijn professionaliteit te verliezen.

Gepassioneerd ondernemer

Als veel te serieuze student, met een passie voor het ondernemerschap, heb ik mijn vierjarige opleiding tot mediavormgever (met “interactief” als specialisatie) succesvol afgerond. Nadat ik mijn diploma op zak had heb ik mij direct ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ik had sinds mijn twaalfde jaar maar één doel voor ogen: als ondernemer aan de slag. Dat doel werd realiteit: Pixel Like was een feit op 1 oktober 2019. Met volle overtuiging en veel passie en ambitie ben ik gestart met mijn eigen webdesign bureau: Pixel Like. Niet omdat ik niet voor een baas kan werken maar omdat ik voel dat ik meer te bieden heb als ambitieuze ondernemer.

Persoonlijk contact en veel flexibiliteit

In het proces van bijvoorbeeld het bouwen van een website komt meer kijken dan alleen een mooi webdesign en een goede realisatie. Om een website zo te maken dat jij en jouw klanten blij worden van de website is ook een goed, prettig en persoonlijk contact een noodzaak. Niets vervelender dan iedere keer een ander persoon die je te woord staat, massaproductie en vage communicatie. Ik sta voor duidelijke en transparante communicatie, zodat we samen jouw perfecte media-uiting kunnen realiseren. Bij vragen of advies heb je alleen met mij te maken. Moet er snel gehandeld worden? De lijn is kort en ik ben zeer flexibel. Net als mijn werktijden.

Offerte
aanvragen

Over welke dienst gaat het?

Vul je contact gegevens

Geef eventueel nog bijzonderheden aan

Pixel Like is per 30 april gestopt!

Bij vragen of wensen kun je terecht bij Get Big. Nick van Get Big helpt je graag verder bij jouw (toekomstige) website.