De kracht van één man

De kracht van één man: Twan van Pixel Like. Jouw professionele SEO webbureau uit de Bollenstreek voor maatwerk projecten en diensten. Bij mij zijn jouw online uitingen in zeer goede en ervaren handen. Wat verzorg ik voor jou?

Ik werk samen met een vast team van professionals waardoor ik zoveel verschillende diensten kan aanbieden. Voordeel voor jou: ik regel alles voor je, ik huur eventuele andere experts in als ik jou een bepaalde dienst niet kan leveren maar die wel nodig is voor jouw aanvraag. De communicatie verloopt volledig via mij zodat je één aanspreekpunt hebt. Tenzij jij dat graag anders ziet natuurlijk. Ik werk heel secuur, denk met je mee zodat we samen het beste resultaat bereiken.

Pixel Like: webbureau uit Hillegom

Pixel Like is een webdesign bureau uit Hillegom dat zowel designs voor websites verzorgt als de realisatie ervan. Hiernaast ontwerp ik ook logo’s, banners en visitekaartjes. Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen van online media-uitingen in UX design, die gericht zijn op het gebruiksgemak voor jouw eindgebruiker, jouw klanten.

De ervaring
van anderen

Bauke Joosten

Ikauros

5/5
Twan heb ik leren kennen via LinkedIn dankzij zijn verjaardag actie waarin hij een gratis redesign heeft weggegeven voor een website. Na het eerste gesprek was hij zo enthousiast dat hij zijn aanbod heeft uitgebreid naar een volledig nieuwe huisstijl, flyers, persoonlijke visitekaartjes, LinkedIn banner, logo’s PowerPointpresentatie template, een redesign van de website én implementatie van die website. Gedurende deze samenwerking heb ik Twan leren kennen als een vrolijke en sympathieke gast die altijd voor je klaar staat, die aan goede verwachtingsmanagement doet en net dat kleine beetje (of in ons geval, een boel) extra doet om ervoor te zorgen dat jij als klant tevreden bent. Voor ons is het belangrijkste dat de website onze twee doelgroepen aanspreekt, en dat lijkt zo te zijn. Twan heeft ons een perfecte start gegeven om onze dromen online uit te werken.

Alex Mastwijk

Alma Filmproducties

4/5
Na een korte introductie van Twan die ik tegenkwam op LinkedIn wist ik het zeker. Twan van Pixel Like moest en zou mijn website gaan maken. De Zoom sessie met Twan bevestigde dit en de afspraken werden gemaakt om aan de slag te gaan. Het knappe is dat Twan een website heeft gerealiseerd welke in mijn hoofd zat maar het niet duidelijk kon maken. Twan begreep gelukkig na een aantal vragen wat belangrijk voor mij was en heeft ervoor gezorgd dat mijn website mijn identiteit is geworden. Mocht je ooit een website willen die aan je wensen of meer voldoet neem dan beslist contact op met Twan van den Elst / Pixel Like!

De Twan Touch voor toffe websites

Ik geef mijn klanten graag de Twan Touch mee; dat betekent dat ik meedenk, proactief ben en ook zo handel, heel eerlijk en transparant ben en daarnaast ben ik altijd vrolijk en positief ingesteld. Ik denk niet in problemen maar in oplossingen. Zit iets tegen? Dan probeer ik dat met een vleugje humor op te lossen zonder mijn professionaliteit te verliezen.

Gepassioneerd ondernemer

Als veel te serieuze student, met een passie voor het ondernemerschap, heb ik mijn vierjarige opleiding tot mediavormgever (met “interactief” als specialisatie) succesvol afgerond. Nadat ik mijn diploma op zak had heb ik mij direct ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ik had sinds mijn twaalfde jaar maar één doel voor ogen: als ondernemer aan de slag. Dat doel werd realiteit: Pixel Like was een feit op 1 oktober 2019. Met volle overtuiging en veel passie en ambitie ben ik gestart met mijn eigen webdesign bureau: Pixel Like. Niet omdat ik niet voor een baas kan werken maar omdat ik voel dat ik meer te bieden heb als ambitieuze ondernemer.

Persoonlijk contact en veel flexibiliteit

In het proces van bijvoorbeeld het bouwen van een website komt meer kijken dan alleen een mooi webdesign en een goede realisatie. Om een website zo te maken dat jij en jouw klanten blij worden van de website is ook een goed, prettig en persoonlijk contact een noodzaak. Niets vervelender dan iedere keer een ander persoon die je te woord staat, massaproductie en vage communicatie. Ik sta voor duidelijke en transparante communicatie, zodat we samen jouw perfecte media-uiting kunnen realiseren. Bij vragen of advies heb je alleen met mij te maken. Moet er snel gehandeld worden? De lijn is kort en ik ben zeer flexibel. Net als mijn werktijden.

Offerte
aanvragen

Over welke dienst gaat het?

Vul je contact gegevens

Geef eventueel nog bijzonderheden aan